Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8:30-11:30 a 13:00-16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky

Vážení zákazníci,

v našem sídle na Bartolomějském náměstí ve Veselí nad Moravou probíhá stěhování před plánovanou výstavbou Domu přírody. 

Od 1.8.2021 bude výdej zboží z E-shopu probíhat z našeho skladu ve Tvarožné Lhotě na Farmě Mezicestí v bývalém areálu zemědělského družstva. Pokud si budete chtít domluvit výdej zboží nebo schůzku ve Veselí, bude to možné pouze po předchozí telefonické domluvě. 

Děkujeme za pochopení.


02. 9. 2021 Nový produkt: Hmyzí hotel - velký

28. 8. 2021 Nový produkt: Hmyzí hotel - střední

12. 7. 2021 Nový produkt: Kožené přívěsky - nové vzory

9. 7. 2021 Nový produkt: Dámská a pánská trička Orchideje

7. 6. 2021 Nový produkt: Produkty s motivy vážek pro rok vážek 2021

4. 6. 2021 Nový produkt: Plátěná taška ČSOP

Právě vyšlo nové číslo časopisu Bílé-Biele Karpaty 1/2021.

Jsme on-line a náš Eshop funguje bez omezení.

Vyzvednutí zboží z Eshopu ve Tvarožné Lhotě si domlouvejte telefonicky. Děkujeme.

___________________________

 

Dodací lhůty:

5 - 10 pracovních dní

___________________________

 

Sklad a výdej zboží z E-shopu:

Farma Mezicestí - areál ZD 191

696 62 Tvarožná Lhota

 

Adresa:

ZO ČSOP Bílé Karpaty

nám. Bartolomějské 47

698 01  Veselí nad Moravou

___________________________

 

Otevírací doba:

Skladu ZO ČSOP Bílé Karpaty ve Tvarožné Lhotě

Po: 8:30-11:30 a 13:00-16:00

St: 8:30-11:30 a 13:00-16:00

na výdejí zboží se prosím vždy předem domlouvejte telefonicky

___________________________

 

Telefon

+420 725 437 882

+420 518 326 470

+420 728 880 789

Potřebujete poradit?

Zavolejte nám:

Po-Pá 8:30-11:00 a 13:00-16:00

___________________________

 

E-mail

csop(@)bilekarpaty.cz

___________________________

  1. Úvod
  2. Obchodní podmínky
  3. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů e-shopu Bílé Karpaty
  1. ZO ČSOP Bílé Karpaty, se sídlem nám. Bartolomějské 47 ve Veselí nad Moravou 698 01, IČ: 47895497, zapsaná jako pobočný spolek Českého svazu ochránců přírody, ve spolkového rejstříku pod spisovou značkou L 49245 vedeném u Městského soudu v Praze (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno pracovníky ZO ČSOP Bílé Karpaty tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese: csop@bilekarpaty.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.eshopbilekarpaty.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • aj.

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

E-shop Bílé Karpaty provozuje nestátní nezisková organizace ZO ČSOP Bílé Karpaty.

Finanční prostředky získané z prodeje materiálů věnujeme na činnost spojenou s ochranou přírody v Bílých Karpatech.

adresa

ZO ČSOP Bílé Karpaty

nám. Bartolomějské 47

698 01  Veselí nad Moravou

telefon

+420 725 437 882

+420 518 326 470 (mimo SMS)

+420 727 880 789

© 2021; ZO ČSOP Bílé Karpaty
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.