Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8:30-11:30 a 13:00-16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky

1. 7. 2020 nový produkt v našem e-shopu: přívěsky na klíče s logem ČSOP.

V červnu vychází nové číslo časopisu Bílé-Biele Karpaty - 1/2020.

Dne 29. 4. 2020 jsme spustili nový vzhled E-shopu Bílé Karpaty.

 

___________________________

 

Dodací lhůty:

5 - 10 pracovních dní

___________________________

 

Adresa:

ZO ČSOP Bílé Karpaty

nám. Bartolomějské 47

698 01  Veselí nad Moravou

___________________________

 

Otevírací doba:

ve Veselí nad Moravou

Po: 8:30-11:30 a 13:00-16:00

St: 8:30-11:30 a 13:00-16:00

ostatní dny dle dohody

___________________________

 

Telefon

+420 518 326 470

+420 728 880 789

 

Potřebujete poradit?

Zavolejte nám:

Po-Pá 8:30-11:00 a 13:00-16:00

___________________________

 

E-mail

csop@bilekarpaty.cz

___________________________

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ZO ČSOP Bílé Karpaty, se sídlem nám. Bartolomějské 47 ve Veselí nad Moravou 698 01, IČ: 47895497, zapsaná jako pobočný spolek Českého svazu ochránců přírody, ve spolkového rejstříku pod spisovou značkou L 49245 vedeném u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno / přezdívku
    • fotografii (pkud poskytne přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údajenebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

E-shop Bílé Karpaty provozuje nestátní nezisková organizace ZO ČSOP Bílé Karpaty.

Finanční prostředky získané z prodeje materiálů věnujeme na činnost spojenou s ochranou přírody v Bílých Karpatech.

adresa

ZO ČSOP Bílé Karpaty

nám. Bartolomějské 47

698 01  Veselí nad Moravou

telefon

+420 518 326 470

+420 727 880 789

© 2020; ZO ČSOP Bílé Karpaty
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.