Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8:30-11:30 a 13:00-16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky

Vážení zákazníci,

v našem sídle na Bartolomějském náměstí ve Veselí nad Moravou probíhá stěhování před plánovanou výstavbou Domu přírody. 

Od 1.8.2021 bude výdej zboží z E-shopu probíhat z našeho skladu ve Tvarožné Lhotě na Farmě Mezicestí v bývalém areálu zemědělského družstva. Pokud si budete chtít domluvit výdej zboží nebo schůzku ve Veselí, bude to možné pouze po předchozí telefonické domluvě. 

Děkujeme za pochopení.


02. 9. 2021 Nový produkt: Hmyzí hotel - velký

28. 8. 2021 Nový produkt: Hmyzí hotel - střední

12. 7. 2021 Nový produkt: Kožené přívěsky - nové vzory

9. 7. 2021 Nový produkt: Dámská a pánská trička Orchideje

7. 6. 2021 Nový produkt: Produkty s motivy vážek pro rok vážek 2021

4. 6. 2021 Nový produkt: Plátěná taška ČSOP

Právě vyšlo nové číslo časopisu Bílé-Biele Karpaty 1/2021.

Jsme on-line a náš Eshop funguje bez omezení.

Vyzvednutí zboží z Eshopu ve Tvarožné Lhotě si domlouvejte telefonicky. Děkujeme.

___________________________

 

Dodací lhůty:

5 - 10 pracovních dní

___________________________

 

Sklad a výdej zboží z E-shopu:

Farma Mezicestí - areál ZD 191

696 62 Tvarožná Lhota

 

Adresa:

ZO ČSOP Bílé Karpaty

nám. Bartolomějské 47

698 01  Veselí nad Moravou

___________________________

 

Otevírací doba:

Skladu ZO ČSOP Bílé Karpaty ve Tvarožné Lhotě

Po: 8:30-11:30 a 13:00-16:00

St: 8:30-11:30 a 13:00-16:00

na výdejí zboží se prosím vždy předem domlouvejte telefonicky

___________________________

 

Telefon

+420 725 437 882

+420 518 326 470

+420 728 880 789

Potřebujete poradit?

Zavolejte nám:

Po-Pá 8:30-11:00 a 13:00-16:00

___________________________

 

E-mail

csop(@)bilekarpaty.cz

___________________________

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ZO ČSOP Bílé Karpaty, se sídlem nám. Bartolomějské 47 ve Veselí nad Moravou 698 01, IČ: 47895497, zapsaná jako pobočný spolek Českého svazu ochránců přírody, ve spolkového rejstříku pod spisovou značkou L 49245 vedeném u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno / přezdívku
    • fotografii (pkud poskytne přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údajenebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

E-shop Bílé Karpaty provozuje nestátní nezisková organizace ZO ČSOP Bílé Karpaty.

Finanční prostředky získané z prodeje materiálů věnujeme na činnost spojenou s ochranou přírody v Bílých Karpatech.

adresa

ZO ČSOP Bílé Karpaty

nám. Bartolomějské 47

698 01  Veselí nad Moravou

telefon

+420 725 437 882

+420 518 326 470 (mimo SMS)

+420 727 880 789

© 2021; ZO ČSOP Bílé Karpaty
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.