Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8:30-11:30 a 13:00-16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky

Dne 29. 4. 2020 jsme spustili nový vzhled E-shopu Bílé Karpaty.

 

___________________________

 

Dodací lhůty:

5 - 10 pracovních dní

___________________________

 

Adresa:

ZO ČSOP Bílé Karpaty

nám. Bartolomějské 47

698 01  Veselí nad Moravou

___________________________

 

Otevírací doba:

ve Veselí nad Moravou

Po: 8:30-11:30 a 13:00-16:00

St: 8:30-11:30 a 13:00-16:00

ostatní dny dle dohody

___________________________

 

Telefon

+420 518 326 470

+420 728 880 789

 

Potřebujete poradit?

Zavolejte nám:

Po-Pá 8:30-11:00 a 13:00-16:00

___________________________

 

E-mail

csop@bilekarpaty.cz

___________________________

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ZO ČSOP Bílé Karpaty, se sídlem nám. Bartolomějské 47 ve Veselí nad Moravou 698 01, IČ: 47895497, zapsaná jako pobočný spolek Českého svazu ochránců přírody, ve spolkového rejstříku pod spisovou značkou L 49245 vedeném u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

E-shop Bílé Karpaty provozuje nestátní nezisková organizace ZO ČSOP Bílé Karpaty.

Finanční prostředky získané z prodeje materiálů věnujeme na činnost spojenou s ochranou přírody v Bílých Karpatech.

adresa

ZO ČSOP Bílé Karpaty

nám. Bartolomějské 47

698 01  Veselí nad Moravou

telefon

+420 518 326 470

+420 727 880 789

© 2020; ZO ČSOP Bílé Karpaty
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.